Кои сме ние?

Вече 25 години Линпласт ЕООД се доказва и утвърждава като надежден доставчик на пластмасови капачки на сериозни български производители в сферата на битовата химия и козметиката, както и като производител на различни технически изделия.

Фирмата е приемник на ЕТ“ЛИН-Лиляна Даракчиева“ започнала своята дейност пред 1994 година с производство и ремонт на шприцформи, бластформи и друга инструментална екипировка.

Линпласт ЕООД разполага със собствена производствена база в с.Труд, състояща се от инструментален цех, шприцов и монтажен участък, както и склад.

Инструменталният цех, в който се извършва производството и поддръжката на шприцформите разполага с всички необходими за това машини:

ЦПУ фреза Deckel, обемна ерозия Charmilles, координат шлайф Hauser, плосък шлайф, универсален шлайф за цилиндрични детайли, профилен шлайф, универсален струг, пробивни машини, отрезна машина, както и оборудване за полиране, и други специфични матричарски дейности.

Шприцавтоматите , които използваме в нашето производство са от марката ENGEL.

Ръководството на фирмата постепенно инвестира в модернизирането на своята производствена база.

Персоналът на фирмата е малък, но висококвалифициран, в състояние да реши цялостно изискванията на клиента свързани с дизайн, изработка на инструментална екипировка, и качествени пластмасови изделия.

Производството на пластмасови изделия се развива в две направления:

  • опаковки за предприятия от сферата на битова химия, парфюмерия и козметика (основно капачки);
  • технически изделия.

 

Линпласт ЕООД използва материали от реномирани производители, като BASF, BASELL, INEOS, SABIC и др.

Наши основни клиенти са :